Bakom det korta artistnamnet Mr No hittar vi den 17-årige sångaren och producenten Jason Vance från Los Angeles. Efter att ha lämnat ett band bakom sig beslutade Jason sig för att skap sitt egna musikprojekt som då blev Mr No. Här skulle han få utlopp för de låtar som han skrev i tidiga tonåren, men inför släppet kände han att de låtar som hade skrivits då inte riktigt passade in på honom nu.

Tillbaka till ruta ett och Jason började skriva på helt nytt material istället som mer kunde representera sångaren som den artist han är idag.
Första smakprovet blev då When I’m down. En soulig indiepoplåt med avslappnad känsla. Så luta dig tillbaka och säg ja till Mr No.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend