Malmögruppen Joe & The Anchor utvecklades från indierockband till rent popband när de släppte singeln Wide awake. Låten ledde till ett skivkontrakt med Sony Music och med det raderade de hela sin back-katalog för att 100% vara popbandet Joe & The Anchor.

Singel nummer två blev Under my skin i höstas och nu är det dags att ta på pop-skorna och dansa loss till den funkiga singeln My kicks. En låt som beskriver en kravlös men passionerad cruch, som får en att vilja ha mer – precis som singeln i sig gör att man vill ha mer av just Joe & The Anchor.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend