Gabriella Rosepe är ett nytt namn att hålla ögonen på. Sångerskan växte upp i Hollywood där hon nu som 16-åring debuterade med singeln Lost in translation för ett par månader sedan. Låten är även titeln på sångerskans kommande EP som släpps den 1:a Februari.

Nu är hon aktuell med singeln Welcome to the dollhouse, en låt om psykisk ohälsa där sångerskan beskriver sina egna erfarenheter som bland annat innebar att hon hamnade på psyket under en kort period. Allt insvept i en medryckande poplåt av klassiska mått, vilket jag uppskattade.
Så missa inte denna imponerande röst och berättelse.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend