Då var det dags att ta steget in i 2019 tillsammans med Tucker Tota och Patrick Hart i Bad Wave. Duon som bland annat låtar som 1955 och Time to get lost som jag skrivit om här i bloggen tidigare.

Nya singeln heter I can be a friend to you och är första smakprovet från duons kommande EP som släpps den 25:e Januari.
Om själva låten berättar Tucker.

“I’ve written a few songs about forbidden love. What I like about this one is that there are several scenarios I imagined while writing it. Different characters and different forbidden reasons. It’s strange how there have always been relationships that are off limits. Maybe there will always be a line you shouldn’t cross. Or maybe all love is beautiful. Actually no. Now I’m thinking of some weird stuff nobody should ever do.”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend