Detta var nice och poppigt klubbigt, precis som jag gillar det. 
Det är den tyske producenten Thomas Gold som här samarbetar med Graham Candy på singeln Real love. Resultatet är som sagt en härlig mig av pop och klubbmusik, sådan som bode passa både våra spellistor och topplistor. 
Thomas berättar för bloggen: 

“I had heard a lot about Graham Candy and I knew that he is based in the same city as me, Berlin in Germany. When we were looking for new songs back in summer this year, I received a rough demo of Real love from Graham and I instantly thought – this HAS to be the next Thomas Gold single! So I started working on the production and went back and forth with Graham and his team for some tweaks, but we got to the final version pretty quickly. I love the vibe of his voice and I wanted to go for a bit of a crossover sound with a bit of a housey vibe and there we are! Graham and me are both really excited for this one to come out!”

Sparka igång låten och dansa loss här och nu. 

Du hittar singeln i spellistan Dance tillsammans med massa andra riktigt bra klubblåtar. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend