Äntligen jul och med det får vi frossa i massa julmusik! En av de bättre jullåtar som vi behöver uppleva varje jul är Last Christmas med Wham! Denna fantastiska poplåt som dök upp första gången 1984 och som blivit en viktig ingrediens inför julen. I år skapades till och med leken Whamageddon, där man skulle försöka ”överleva” julen utan att höra den klassiska låten. Så snart man gjorde det ”åkte man ut”, och med det kunde man åter frossa i Last Christmas.

För att göra julen än mer julig, har jag här gjort en spellista med massa tolkningar av låten. Allt från självaste originalet till Svekets svenska version. Så låt Whamageddon komma och njut av en av de bättre jullåtar som faktiskt finns.About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend