Det var i somras som den 19-årige singer-songwritern James Smith släppte sin debut-EP Little Love och han blev genast ett bubblande namn att hålla ögonen på.

Under hösten har han haft en hel del spelningar i Storbritannien samt släppt singeln T-shirt. Nu är han aktuell med singeln Tell me that you love me. En väldigt fin och soulig pianobaserad, om det där första krossade hjärtat. Absolut helt värd att lyssna på och framförallt ett namn att hålla koll på.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend