Bakom artistnamnet jac0b hittar vi Jacob Hallsten från Växjö. Han är en EDM-producent som just nu har hittat en stor publik med senaste singeln I don’t mind. Vemodig sång som sedan lyfts av ett läckert drop. Här är helt klart en perfekt partner på dansgolvet eller på gymmet. 

Singeln I don’t mind följer upp Vibe som kom tidigare i höstas och det känns som unge herr Jacob kommer få många att upptäcka hans musik om man fortsätter i den här takten. 

Du hittar singeln i spellistan Dance tillsammans med massa andra riktigt bra klubblåtar. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend