Då var det dags för en ny poddintervju här i bloggen!
Denna gång har jag bjudit hem indiepopgruppen Ignore The Elephant från Göteborg för att berätta lite mer om sig själva, sin musik och framförallt ladda inför bandets spelning på Pustervik den 5:e Januari.

Det blir en resa igenom bandets femåriga historia från hur de bildades samt utvecklingen av bandet genom åren fram till senaste singlarna Animal och Told you so.

Som vanligt hör du podden här nedan eller i din mobil via Acast eller iTunes / Podcaster.
Mycket nöje.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend