Det var i November som Carolina Wallin Pérez släppte sitt tredje album Innan Jag Dör Vill Jag Leva Igen och med det följde hon äntligen upp Där Vi En Gång Var från 2012.

Då Carolina är från Mellerud spenderade hon julen i Dalsland och på västkusten. Detta gav oss en möjlighet att sätta oss ner hemma hos mig och prata om hennes album. Det blev även ett tillfälle att prata om musik som inspirerat Carolina igenom åren, samt vägen från Mellerud till Stockholm, från pop till jazz till Kent. Ja, allt skulle man kunna säga.
Vi hade i alla fall en trevlig timme vid köksbordet och hoppas även du får det tillsammans med oss.

Du kan lyssna på intervjun här nedan, eller så hittar du den hos Acast eller i iTunes / Podcaster.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend