Det var i våras som Glenn Udéhn släppte albumet Det går åt helve nu. En popplatta i sann Göteborgsanda, som Glenn släppte på eget bolag och kämpade med som ett djur. Resultatet fick både ris och ros, eller som sångaren själv säger:

DOLBY ATMOS

”Det var höga toppar och djupa dalar kan man lugnt säga. I vissa fall kan jag känna att jag fått oförtjänt mycket skit faktiskt, men hellre det än ett ryck på axlarna. Musik ska väcka känslor.”

Men trägen vinner, som det heter, och det kändes som 2018 blev Glenns år och att han hittade ut bredare än någonsin tidigare. Bland annat gjorde han en bejublad spelning på Pustervik.

Innan vi avslutar 2018 släpper Glenn nu videon till titelspåret.
Videon är skapad av Hannah Håkansson och det är faktiskt bland de mest innovativa videor vi sett i år.
Glenn berättar om videon för Popmuzik:

”Jag hade svårt att komma på bra idéer till en musikvideo, då jag inte har något större pengabelopp på kontot eller någon bra inspelningsutrustning. Det fick därför bli en kollage-video, som blev hur fin som helst! Jag besitter absolut inga kunskaper om hur man skapar en video som den här, men med hjälp av Hannah Håkansson så blev det av. Jag ville att videon skulle utspela sig i mitt huvud, så som det ser ut i mina tankar och jag tycker att Hannah fångade det fantastiskt bra!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011