Förra veckan var jag på semester. Då blev det ingen Fem bästa på grund av tid och att jag ändå inte lagt upp så många låtar som jag brukar, för ja, jag måste ju vara ledig någon gång också. 
Men nu är det dags att lista fem låtar som jag tycker du ska hålla ett öga och öra på. Denna gång blir det då tagna från de två senaste veckorna. 

POPMUZIK LOVER 2

Mark Ronson – Nothing breaks like a heart

Det mesta Mark Ronson gör brukar ju bli mer än bra. Nya singeln Nothing breaks like a heart är definitivt inget undantag. Tillsammans med Jamie XX bakom spakarna har han här bjudit in Miley Cyrus att sjunga på den country and western-inspirerade singeln. Lysande är bara förnamnet. 

Voyou – Les bruits de la ville

Tillsammans med Yelle tar sig Voyou sig igenom storstaden och hör standens ljus på singel som heter just Les bruits de la ville. Lekfullt och väldigt poppigt. Lägg sedan till en snygg video och vi är som det heter hemma. 

Mila Nile – Young hearts

Svensk elektropop från Australien. Det låter som en match made in heaven, och det är det. Här hör du den pulserande poplåten Young hearts om att bli upp över öronen kär. Det är just det du kommer bli av låten som du hör här. 

Sebastian Walldén – Everything

Dags för Göteborg att än en gång ta hem segern i Idol. I år var det Sebastian Walldén som korades och hans vinnarlåt är den mäktiga Everything. Visst, det är en typisk Idol-låt i stil och produktion som snyggt växer, men Sebastian verkligen äger låten. Välkommen vår nya idol. 

ORKID – Hands

Matilda Melin imponerar än en gång på oss med nya singeln Hands. En vacker och filmisk ballad som helt lyfter fram Melins magiska röst, och som än en gång visar vilken mångfacetterad sångerska ORKID är. Magi. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011