Du har säkert redan hört denna i Alexed’s A-List. Men en bra sak är värd att upprepa som det heter.

Det är Cigarettes After Sex som nu är tillbaka med singeln Neon moon, som i sin tur då är en cover som i original framfördes av Brooks & Dunn. Greg Gonzalez och hans gäng har här gjort om denna klassiska countrylåt till något mer drömliknande och väldigt behagligt.
Jag tycker i alla fall att det blev en väldigt bra tolkning.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend