Tell me it’s over är andra singeln från Avril Lavinges kommande album Head Above Water som dyker upp hos våra streamingtjänster den 15:e Februari. Singeln bjuder på soulig pop producerad av Johan Carlsson och handlar om att avsluta ett dåligt förhållande. Du vet, sätta ner foten och bara säga att nu räcker det.
Sångerskan berättar:

“The vocals and the lyrics are very vulnerable which is reflective of the feelings I had in relationships like these. I wanted to write something classic and have been inspired by some of the timeless queens I listen to everyday at home, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin and Etta James.”

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend