Filmen The Greatest Showman blev ju en enorm succé – med all rätt måste jag ju säga. Soundtracket till filmen var inget undantag och blev det andra albumet på 30 år som intog förstaplatsen på albumlistan under elva veckor i Storbritannien. Så för ett album 2018 att göra såhär bra är som sagt både ovanligt och en enorm bedrift.

Nu i höstas släpptes albumet The Greatest Showman: Reimagined där olika artister tolkade låtarna från filmen. Antar att ni redan lyssnat en massa på bland annat låten Come alive med Years & Years + Jess Glynne som jag lagt in i spellistan Alexed’s A-List och som jag själv lyssnat sönder.

Kom ju på att jag inte lagt upp videon till Rewrite the stars med Anne-Marie och James Arthur som släpptes i samband med att albumet kom ut i November. Men bättre sent än aldrig (och musiktorkan i mellandagarna är ju ett ypperligt tillfälle att ta igen förlorade låtar från hösten).
Så gör ett återbesök i P. T. Barnums magiska värd och framförallt den fantastiska musiken från filmen tillsammans med Anne-Marie och James Arthur här.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend