Just nu är Adrian Macéus aktuell som Leo i årets upplaga av julkalendern Storm på lugna gatan. Tidigare har vi bland annat sett denna 13-åriga talang i Billy Elliot på Stadsteatern i Stockholm, Så som i Himmelen på Oscarsteatern samt den svenska rösten som Miguel i Disneys charmiga film Coco

Nu är det dags för denna unge skådespelare och sångare att släpa sin första singel, den juliga poplåten How are you now. Låten är skriven av Kian Sang och Karl Ivert tillsammans med Adrian. 

De bästa jullåtarna hittar du i spellistan A Popmuzik Christmas.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend