Willa Milner är en sångerska från Toronto. Hon har bland annat släppt singlar som Dreamers, Swan och Hey tidigare. Nu är det dags att släppa singeln Cause you did, som då blir första i raden av nyskriven musik med den kanadensiska sångerskan. Rytmisk pop-produktion som verkligen tar tag i en och ger en hittig känsla. Texten är dock lite mörkare. 
Sångerskan berättar:

Writing Cause you did was the first time I truly faced my feelings about the person that hurt me most. The song explores my inability to allow myself to get close to anyone since then and how the thick skin I’ve developed feels powerful; like an armour or strength even though underneath that armour is only hurt and fear. Even though I KNOW vulnerability is real strength. I’m working on it.

Willa
Twitter
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend