Sthlm Transit Club är ett musikkollektiv från Stockholm (som namnet kanske skvallrar om). Under ledning av sångaren Steve Motion som ursprungligen kommer från Kanada, släpper gänget här debutsingeln Garden. En behaglig och varm indie-folklåt som känns lite som ett soundtrack till en romantisk komedi. Du vet: kollagescenen som låten tiden gå. 
I alla fall. Mysig låt är det och du hör den här. 

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Sthlm Transit Club
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend