Den brittiske producenten SG Lewis fortsätter att släppa låtar fån EP:n Dark, som då följer upp Dusk. Efter att bland annat släppt singlarna Hurting tillsammans med AlunaGeorge och A.A.T med Drew Love är det nu dags att släppa Again med Totally Enormous Extinct Dinosaurs
Även här bjuds vi på soft elektronika och medryckande beats. Riktigt behagligt. Tillsammans med T.E.E.Ds drömliknande röst blir det ännu skönare. Så sparka igång och dansa loss. 

Du hittar alltid de skönaste låtarna i spellistan Chill.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


SG Lewis
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend