Dags för ännu en debutant här i bloggen. 
Denna gång får vi äran att stifta bekantskap med Norrköping-bördiga sångerskan och cellisten Rebecca Nor (som numera bor i huvudstaden). Rebecca har tidigare sjungit mycket jazz och utbildat sig på The New School of Jazz and Contemporary Music i New York.

Nu är det dags för Rebecca att sikta in sig mer mot popgenren och det gör hon med singeln Never no. Singeln är skriven och producerad av sångerskan, samt att hon fått lite hjälp med själva produktionen. Resultatet är faktiskt en riktigt stark poplåt med R&B-produktion i beatsen och bra popmelodi. Allt som man ändå älskar med en bra låt. Så imponerande start helt klart, så det ska bli spännande att följa Rebecca på vägen mot topplistorna. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend