Den brittiska rapparen Professor Green är tillbaka och denna gång har han Rag’n’Bone Man med sig på låten Photographs. Snyggt arrangemang med stråkar, gospelkör och beats lyfter fram singeln och även om jag inte är helt såld på hiphop så blev detta väldigt bra. Kanske inte så konstigt i och för sig, då Professor Green är en hitmaskin av rang. 
Om låten berättar han: 

Photographs conjure up so many different emotions. The ones I miss the most are the ones I never took. They are for me, in many ways, the memories I don’t have – especially the ones from my childhood. I wish I had more.

Du hör singeln här: 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Professor Green
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend