Med en något skruvad video, där färgstarka kvinnor är som djur, får vi här uppleva singeln Wild lyfe med Polartropica. Drömliknande och fängslande pop av sångerskan som tidigare bland annat gett oss singeln Golden soul

Polartropica är baserad i Los Angeles och har hyllats en hel del av bloggare runt om i världen för sin space-pop. Skulle man kanske gämföra med något svenskt så är det nog Popmuzik-favoriten Maja Francis
Men nu ser vi på videon som visar att alla är samma under vår fasad och bör mötas med respekt. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Polartropica
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend