Oh Kanada. Landet som kan göra poplåtar som Mamma Scan kan göra köttbullar. Det märker du om inte när du hör nya singeln Hamburg med Only Yours
Gruppen frontas av Lowell Sostomi och just nu jobbas det mot ett debutalbum som släpps under nästa år. Nya singeln följer upp Doubts och Everlasting och bjuder på skönt medryckande pop som kryddats av synthar och stark melodi. Allt producerat av Joe Chiccarelli. 
Om låten berättar Lowell:

“My latest, Hamburg was written while I was on tour with my friends, The Wooden Sky. I was writing a lot so I named each demo the city where I wrote the song to remember which was which. It’s a very literal song about the lasting affects of heartbreak and how the residual pain can cause one to doubt their ability to move on and love again. It’s sort of like the song Help me Rhonda by The Beach Boys, where a new love interest is healing the pain of a broken heart, but you doubt your ability to offer them love in return.”

Only Yours
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend