Dags att ta oss till Polen för dagsfärsk dansmusik. 
Det är den 19-årige producenten Nervz som just nu är aktuell med singeln Coming home. En upplyftande men ändå vemodig trancelåt som jag gick igång på. Gillar beatet här och som sagt den något vemodiga känslan i melodin. 

Låten i sig har ett tag på nacken innan Nervz valde att ge ut den. När han började med låten hade han någon nära sig och när texten kom till så var personen inte kvar, vilket jag antar gör den lite upplyftande men vemodiga känslan över det hela. 
Du hör resultatet här. 

Du hittar singeln i spellistan Dance tillsammans med massa andra riktigt bra klubblåtar. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend