Ja men vi fortsätter med att dammsuga Australien på bra popmusik. Denna gång hamnade vi i Sydney där vi hittar gruppen Mel Blue. De är här aktuella med den elektropoppiga singeln South. Stället där dagens elektro möter gårdagens pop och resultatet är såklart lika behagligt som en soldränkt strandpromenad. 

Sångaren Oscar Sharah i gruppen berättar: 

South is about long distance relationships and how they seem to bring up the same conversations and arguments. Rather then allowing these conversations to consume the relationship, sometimes it’s best to just make the most of each other’s company while it lasts.”

Låtgen är producerad av den brittiske producenten PB Underground samt innehåller samling av Part time lover med självaste Stevie Wonder. Du hör resultatet här. 

Mel Blue
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend