När inget annat funkar eller levererar, så är det alltid säkert att Mark Ronson aldrig gör en besviken. På nya singeln Nothing breaks like a heart ger producenten oss country / western-inspirerad pop som framförs av Miley Cyrus. Quite lysande. 

Låten har även fått en video som spelats in i Ukraina av alla ställen. 
Detta är i alla fall första smakprovet från Ronsosn kommande album som släpps nästa år. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend