Dags att ta oss till Storbritannien igen. 
Malory släpper här singeln Last to die, tagen från sångerskans kommande debutalbum. Med charmig sång och härlig melodi fångade detta helt klart mitt intresse. Lite som en må-bra-låt som alltid behövs lite då och då. Sedan är det även kryddat med Regina Spektor-piano och känsla. Jo, detta är helt klart ett måste. 

Sångerskan berättar: 

“You know that feeling of being so in love with someone that the whole world fades around you when you’re alone together, nothing else exists! The production came together just as easily as it did to write, flowing out of me, we took influences from Noah and The Whale and F.U.N. It takes you on a journey and builds, I always feel so uplifted and joyful after listening to it.”

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend