Tillsammans med Offset släpper Madison Beer här singeln Hurts like hell. En R&B-driven låt med en härligt poppig refräng. Låten är faktiskt skriven tillsammans med Charli XCX så inte så konstigt att det doftar hit om detta.
Om låten berättar sångerskan:

The song’s production feels really new to me — it’s got a vibe in the beat like I haven’t heard before. I love Charli XCX, so getting to work with her was really inspiring. Offset felt like the perfect fit for the track. He’s one of the most talented, professional, down to Earth artists I’ve ever worked with, and his verse absolutely kills it.

Hurts like hell följer upp singeln Home with you som faktiskt nådde topp 20 på den amerikanska radiolistan, vilket gjorde att Madison blev den första kvinnliga independentartisten att göra det.


Madison Beer
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend