Dags att ta oss till USA, närmare bestämt till Brooklyn i New York. Där hittar vi LYYN, en elektronisk popartist som här debuterar med singeln Out of breath. En låt om att erkänna sina problem och inte låta stolthet komma i vägen för att kunna bearbeta sig själv. Allt producerat kring ett mörkt beat samt riktigt skön melodi. 
Så helt klart en imponerande första singel från LYYN som jag antar vi kommer höra mer av här i bloggen. Om inget så jobbar hon just nu på sin debut-EP.
Men här kan vi lyssna på Out of breath

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


LYYN
Twitter
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend