Bakom artistnamnet Kid Hastings hittar vi Jake McEvoy. En brittisk musiker som numera hittas i Los Angeles.
Han har precis släppt singeln Business cycles från sitt kommande debutalbum Hastings. En soft och lite jazzig poplåt om relationernas upp- och nergångar. Ni vet: livet. 
I alla fall. Om själva låten berättar sångaren: 

I want the business cycles video to be interpreted uniquely by everyone who watches it. By the end, some may feel empty or alone, but some may feel relieved. For me, its all in the eye of the beholder.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend