Garbrielle Aplin är en sångerska från Bristol i Storbritannien. Med My mistake släpper hon första singeln från sitt kommande album, som dyker upp nästa år. Här bjuder hon oss på en mycket fin pianoballad som lyfts fram av sångerskan vackra röst och som har en magisk refräng som garanterar gåshud. 

Om singeln berättar Gabrielle: 

“I’m really excited to release My mistake. I’ve always found writing a therapeutic escape from real life, but this song gently forced me to be brutally honest. This is a song about finding a strange sense of comfort in admitting to yourself that you’re not feeling 100% and completely owning it.”

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend