Ja men då var det slut på denna veckan och det är dags att sammanfatta vad vi lyssnat på under veckan som gått. Med andra ord: dags för fem musiktips du definitivt inte bör missa. 

Victoria Bigelow – Blame

Vemodig Lana Del Rey-pop med den New York-baserade sångerskan Victoria Bigelow. Snygg produktion och bra känsla i låten fick i alla fall mig att gå igång lite extra på detta. 

Fjord – If I was to call

Elektroniskt drömlandskap med kanadensiska Fjord och singeln If I was to call. Väldigt behaglig känsla och lite som en soft höstlåt för en regnig dag. Mys i kubik säger jag. 

Hozier – Movement

Absolut det bästa med Hozier sedan hans gemombrott med Take me to Church. Mäktigt arrangemang och riktigt tung video  där Hozier än en gång har med dansaren Sergei Polunin som även var med i videon till just Take me to Church

Moderno – Waves of light

Underbar synthpop som färgats av Italo Discon. Härlig nostalgitripp som helt klart fick mig på strålande humör. Ibland ska ju musik göra det också. Extra plus till att sångaren låten lite som Fancy

Rebecca Nor – Never no

Imponerande debutsingel med Rebecco Nor från Stockholm. Bra R&B-pop och snygg produktion med stråkar för att krydda till det hela lite mer. Jag tror Rebecca är ett namn vi definitivt ska hålla ett öga på i framtiden. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend