Det var inte i går jag skrev om Blank & Jones. Men den tyska duon är här aktuella med singeln Grown minds som definitivt fick ta upp en plats i bloggen kände jag. En mer vemodig sida av producenterna som kanske passar den gråa hösten mer. 
Singeln följer upp Relax Edition 11 från i somras och herrarna har som vanligt varit upptagna som DJs på olika festivaler. 
Men nu kryper vi upp i soffan och njuter till Grown minds.

Du hittar alltid de skönaste låtarna i spellistan Chill.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Blank & Jones
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend