Den brittiska duon Alpines, som består av Catherine Pockson och Bob Matthews, är snart aktuella med albumet Full bloom som släpps den 16:e November. 
Inför albumet har de nu släppt titelspåret som tar upp klimatfrågan om global uppvärmning. Allt arrangerat med soft elektronisk produktion, som lyfts fram av Catherines souliga röst. 

Sångerskan berättar: 

The song is about the climate crisis, our love of the earth, and how time is really running out. The refrain “everything has to change” is both a plea for definitive action, and a wake-up call to those who have yet to accept the reality. If we don’t completely change our way of life within the next few years, the damage to the natural world will be irreversible – some of it already is.he natural world will be irreversible – some of it already is.

Du hör singeln här nedan, så njut, men tänk gärna lite på vad du kan göra för att förbättra klimatet. *viktigt*

Alpines
Twitter
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend