Idag är det äntligen dags för Zara Larsson att följa upp albumet So Good från i fjol. Det gör hon med singeln Ruin my life. En stark poplåt som gör det starka poplåtar ska göra: bygger upp från ett enkelt beat och gitarr till att bli välpolerad midtempoballad och väldigt repetitiv i texten. Dels för att hon kanske inte har så mycket att säga, samt att vi verkligen ska fatta att hon vill att den där personen ska komma tillbaka och vända upp och ner på hennes liv. 
Men som sagt, det är ingen Lush life-hit denna gång, utan mer en vink som (förhoppningsvis) säger “jag är här, vänta ni bara”. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Zara Larsson
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend