Den Los Angeles-baserade folk-popgruppen WILD, som jag skrivit om tidigare här i bloggen, är tillbaka. Nya singeln heter Just begun och bjuder på medryckande poppig folkmusik som vi kommit att älska från bandet. (Gillar du tillexempel det som svenska Smith & Thell gör, så är detta verkligen något att kolla in). 
Just begun är tagen från bandets kommande debut-EP som släpps den 2:a November, så håll utkik efter det. Under tiden så tycker jag vi dansar loss till detta lyckopiller till låt. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

WILD
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend