Säg hej till Vincent Marlice. En tysk producent som gör elektronisk klubbmusik för den som vill dasa sig igenom natten. 
Hans senaste singel heter Cascadas och bjuder på läcker house som verkligen maler fram och skapar en sjukt skön stämning. 
Om nya singeln berättar Vincent. 

The seed was planted with a “Bossanova” style guitar picking rhythm I was playing around with in my hometown in Chile, were I was on vacations in 2017. I was actually listening to a house track in the back ground (at around 122 BPM), and found the combination with the guitar to be interesting, because Bossa is generally suuuuper slow. So instead of changing to complex chords, like one would do when picking up a classical guitar to play jazz or bossa, I just stayed on F# minor, which is were Cascadas ended up. Then, once I had the melody of the vocals, I felt the core elements had been found. The rest (composition of arrangements, lyrics, production, mixing, mastering) are more or less details for me. I mean, of course they are important, in fact, it’s were all the hard work is at, but they are not the essence of the track, at least not for me.

Så sätt på stroboskopet och dansa loss. 

Du hittar singeln i spellistan Dance tillsammans med massa andra riktigt bra klubblåtar.
Följ spellistan för den bästa musiken.

Vincent Marlice
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend