SPACE är en duo från det soliga Los Angeles som består av Bryan Neff och Greg Tuniz. Båda har en bakgrund inom design, film och foto innan de nu slagit sina påsar ihop för att släppa debutsingeln Great, eller Fucking great som är hela titeln. Här får vi en skön elektrofunkig poplåt med behagligt arrangemang och luftig känsla. Perfekt klubbmusik för den mer mingelinredda baren eller varför inte vid poolen. 

The lyrics were born at a DJ gig in Tijuana. All the women at the club wore jeans and tennis shoes, not dresses and heels. They were there to dance not be seen. There’s something so sexy and intimidating about giving in to the music and dancing like no one’s watching.

Greg Tuniz

Du hör singeln här. 

SPACE
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend