Åh, nice. 
Zedd samarbetar med den kanadensiska sångaren Shawn Mendes för att klubba till låten Lost in Japan från sångarens senaste självbetitlade album. Det blir lekfullt och helt klart medryckande, vilket är nice. Mendes borde få fler att remixa hans låtar. 

Mendes berättar: 

When we decided to make Lost in Japan the next single, I wanted to do an exciting remix for the song, and with Zedd being a good friend and such an amazing artist, it felt natural to ask him to collaborate on it. What he did with it is so incredible and I’m so excited for the world to hear it.

Se om du gillar resultatet lika mycket som Shawn gör igenom att klicka igång låten och dess textvideo här. 

Shawn Mendes
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend