Ojai, en stad i Kalifornien med cirka 7500 invånare strax norr om Los Angeles. Där hittar vi bandet Radio Skies, ett kvintett som levererar drömaktiga poplåtar. De släppte debut-EP:n Microdose 2016 och sedan dess har det varit ganska tyst om bandet. Tills nu.

Nya singeln heter Do you feel och är en behaglig poplåt som bara tar med oss på en skönt flytande resa. 
Daniel Wright i bandet berättar: 

Do you feel is about the moments we can miss distracted inside our busy minds.  We don’t seem to know what’s really going on in this world or why exactly we are here, so we have no choice but to be present, in even the most mundane of moments, especially when we get to share them with each other.

Radio Skies
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend