Den Toronto-baserade producenten Pusher samarbetar här med Caroline Kole från Nashville på singeln BTDT. En lekfull och rytmisk poplåt om att gå vidare i livet som garanterat kommer få sig på bra humör. 
Om själva låten berättar Kole:

I’ve been a fan of Pusher for a long time, and after he did an incredible remix of my song What if, we decided to create some entirely new music together. BTDT was a lot of fun to write, and I’m so excited that Pusher and I get to put this track out into the universe and even play a few shows together in the coming months.

Sparka igång låten och se vad dessa två kokat ihop denna gång. Du kommer definitivt inte bli besviken. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend