Vi tar oss till Chicago där vi hittar sångerskan Meagan Hickman. En sångerska som vuxit upp med att sjunga till Disney-låtar och hennes röst tog henne sedan till Berklee College of Music. Hon släppte bland annat sitt debutalbum Sightlines 2015 och även jobbat som produktionskoordinator för bland annat Goo Goo Dolls, Gavin DeGrawGrimes och Santigold.

Hon är nu aktuell med singeln Together. En upplyftande och väldigt positiv poplåt som skulle kunna vara hämtad från en feel-good-film. 
Om låten berättar sångerskan: 

Together for me is all encompassing song of what the actual definition of the word is. It can be interpreted differently by different people, and that is what I love about music and what makes it so special! We’re all connected and yet have so many different ways of expressing ourselves and receiving. For me Together was an introspective experience, despite the irony of the word. However, now it has become more of an anthem for me, and I hope will become one for others. I hope to share this song with as many listeners as possible, for they are the ones that will make this world a stronger place, Together!

Meagan Hickman
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend