Dags för poppig klubbmusik från Los Angeles. Det är Maggie Szabo som här släpper den medryckande och galet catchiga Wide awake. Lägg till ett catchigt saxofonspel och låten blir liksom även en upplyftande glädjespridare. 

Singeln följer upp Only human som jag skrev om för ett tag sedan, så har du inte redan hört den singeln, är det dags nu. Efter du lyssnat på Wide awake, såklart. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Dance för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Maggie Szabo
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend