Den amerikanska sångerskan Keelie Walker blir här remixad av den brittiska producentduon Wideboys för att blåsa liv i hennes första singel Hit me up. Här får du en härligt poppig och klubbig remix som doftar brittiskt 90-tal i produktionen vilket var lite skönt så. Borde funka extra bra på de mer gayvänliga klubbarna runt om världen. 
Sångerskan berättar: 

I’m an admirer of the Wideboys work so was HYPED to have them work on a version of Hit me up. It’s a special track for me as it was my debut single, so I’m excited to have this new version out there.

Så dra på dig dans-sneakerserna och ta över golven tillsamman smed Keelie och Wideboys. 


Du hittar singeln i spellistan Dance tillsammans med massa andra riktigt bra klubblåtar.
Följ spellistan för den bästa musiken.

Keelie Walker
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend