Den brittiske producenten och DJ:n Jungleboi är här aktuell med singeln Prisoner. Tung produktion som mixar klubbmusiken med R&B och det urbana. Lägg sedan till imponerande framfört av den amerikanska sångerskan Molly Kate Kestner
Om låten berättar Jungleboi:

Prisoner is about feeling imprisoned in your own body. It encapsulates the familiar notion of not being able to shake off your demons and almost being haunted by them.

Du hör singeln här nedan och gillar du den så kommer Jungleboi släppa en hel del nya låtar under kommande året, så håll utkik. 

Jungleboi
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend