Wow!
Detta är ju helt klart namnet att hålla koll på. 
Isaac Dunbar är en 15-årig artist som sjunger om hur det är att vara just 15 på debuten Freshman year. En låt om att tvivla på sig själv i den hopplösa tonårsvärlden, men med förhoppningen att saker kan bli bättre – för det är ju bara första året i High School. Allt förpackat i en skön gitarrdriven indiepoplåt som lyfts fram av Isaacs lysande text. 
Men igen. Femton bast.
Lysande!


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Isaac Dunbar
Instagram
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend