Electropop från Finland, på finska hör verkligen inte till vanligheten här i bloggen. Men detta fick i alla fall mig att stanna till och lyssna lite extra, för detta var ju riktigt nice. 

Det är duon Illuusio som består av Ella Jaakkola och Pilvi Kekkonen med bas i Stockholm och Helsingfors. De debuterar här med låten som heter just Illuusio och är en drömliknande poplåt med skönt beat och känsla. Låten i sig ska vara inspirerad av neonljus och att köra igenom Los Angeles, vilket kanske borde göra låten mycket, mycket längre, men i alla fall. 

Jag tyckte detta var nice och för en som inte lyssnat så mycket på just finsksjungen musik blev positivt överraskad då det språket passade fin-fint i denna drömliknande inramning. 

Illuusio
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend