Olwik – eller Herman Olvik som han egentligen heter – kan vara en av Göteborgs mest okända kändisar. 
Han streamat varje månad 100.000-tals gånger på Spotify och debuten har över fem miljoner streams. Han är megastor i Kina och gjorde en remix på New Americana med Halsey som hörts snart fyra miljoner gånger på SoundCloud och blev utnämnd som en av de bästa remixarna någonsin av de som gjorts på just Halsey av Billboard Magazine. 

Favoriter Apple Music

Här hemma i Sverige är dock inte Olwik ett lika stort namn, än. Han DJ:ar en del här i Göteborg på helgerna, men tror inte så många är medvetna om hur det bubblar internationellt för den unge producenten.

Jag bjöd hem Herman för en poddintervju så han fick berätta mer om sig själv, sin inspiration och sin musik. Samt hur han utvecklas som artist under åren och att DJ:a på PEC Festival i Kina.



Du kan även prenumerera på podden via Podcaster / iTunes eller Acast.
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011