Days go by var singeln som startade den brittiska housetrion Dirty Vegas karriär. Den släpptes första gången 2001 och hade bland annat en remix av Paul Oakenfold
Nu har trion Gone Sugar Die dammat av denna klassiker för att presentera sig som band. Mer elektrodoftande i denna version, men ändå med originalets drömliknande känsla över sig. 
Helt klart en fantastisk låt som varit lite undangömd på min hårddisk känner jag nu när jag hör den än en gång. 

Om ni blev nyfikna på bandet så består Gone Sugar Die av Mike HindertDuncan Lee och Patrick McWilliams. Tillsammans med producenterna Brent Kolatalo och Rob Murray jobbar de i skrivande stund på sin debut-EP. 

Gone Sugar Die
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend