Åh, detta var nice. 
Medicate är senaste singeln med sångerskan Gavrielle. Baserad i Los Angeles men kommer ursprungligen från Seattle i staten Washington. 
Hon släppte singeln Industry i somras som då var första smakprovet från hennes kommande EP Hollywood Is Dead och nu är det som sagt för att följa upp den med den drömliknande och softa R&B-poplåten Medicate

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Nicopop (jupp, min favorit alla kategorier just nu, lite som min Jack Antonoff för 2018). 
Men jo, detta gillade jag massa. Snygg produktion och bra melodi. Det är ju det jag går igång på, så du kan utan problem lyssna på singeln utan att bli besviken. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Gavrielle
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend